Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan.....


zondag 1 januari 2012

BriefkaartDe eerste kaart in 2012 is er een geworden met een poëzie-plaatje.
Wederom heb ik een vintage papierblokje van Action gebruikt.
Verder heb ik nog gebruikt: distress-inkt, achtergrondstempels van Viva decor, Kaiserkraft en Eline, Nestabilities, een kantje, lintje, papieren roosjes en en charm.
Een korte post deze eerste van het nieuwe jaar, maar het begin is weer gemaakt.

Verder wil ik nog even al mijn blog-bezoekers bedanken voor hun bezoekjes én  de leuke reacties het afgelopen jaar en iedereen een goed, gelukkig, gezond en vooral een creatief 2012 toewensen!!!
Groetjes, Anja.