Welkom op mijn blog

Welkom op mijn blog....
Ik ben Anja, getrouwd met Henk, bazinnetje van maltezer Sammie en woonachtig in Brabant .
Doordat handwerken i.v.m. een reumatische aandoening steeds moeilijker begon te gaan ben ik jaren geleden al begonnen met kaarten maken.

Eerst perkamentkunst, later 3d kaarten en nu soms nog scrap- en vintage kaarten met stempelafdrukjes of plaatjes afkomstig van het internet.
Intussen zit ik al meer dan 30 jaar tussen 'het papier' en ben ik bezig met kaartjes maken, en inmiddels óók projectjes in diverse technieken.
Kleurtechnieken, op waterbasis, verwerkt op mijn kaarten vind ik nog steeds helemaal geweldig om te doen. Die zullen jullie hier dus wel regelmatig tegen blijven komen.

De laatste tijd ben ik me steeds meer gaan bezig houden met Mixed Media technieken en verwerk deze op mijn kaartjes, en tags.
Ook het Art Journalen heeft mijn belangstelling, en daar ben ik dus inmiddels óók mee aan de slag gegaan.....


dinsdag 27 december 2011

Boy's Toys

Deze keer heb ik geprobeerd een mannenkaart te maken in vintage-stijl.
Ik blijf het moeilijk vinden. Een kaart zonder bloemetjes,  kantjes en glittertjes is toch en beetje on-af....... Enfin, de stempel van Crafty Individuals heb ik afgedrukt op Kraft en ingekleurd met Derwentpotloden.
Het papier is van een vintage-blokje van Action.
Verder heb ik nog een randpons MS, Nestabilities, plakparels, Distress-inkt, distress-tool, Hotfix-steentjes, lint, een charm en splitpennen gebruikt.
Zo, dit was het weer, deze keer,
groetjes, Anja.